De mest populære spillsidene på nett

Du har kanskje allerede forsøkt deg på online spill, enten om det er casino eller vanlig dataspill. Det har etter hvert blitt utrolig mange som konkurrerer om akkurat din oppmerksomhet, derfor har vi gjort litt av jobben for deg, og sett på hvilke nettsider som er best ifølge ekspertene i hvert segment og nisje.

IGN – Demospill

Spillprodusenten IGN har en stadig oppdatert hjemmeside, som lar deg laste ned gratis demoer til alle deres nye spill. Dette er virkelig en populær side, men IGN har også vokst seg til å bli en av verdens mest ledende innenfor dataspill, spesielt spill som kan knyttes opp mot en aktuell kinofilm. Når dette skrives er det spillet Uncharted 4 som er det mest populære – ikke rart, da det også er ventet en film med samme navn i 2017.

Poker – Velg den mest populære

Du har kanskje hørt det før. Hvis de fleste synes noe er bra så er det best. Slik er det også når det kommer til pokersider på nett. Poker er på vei til å utvikle seg til å bli en folkesport i Norge og da bør man også velge den som er mest populær. PokerStars er ikke bare den største pokernettsiden, men den er også den beste. Her kan du døgnet rundt logge deg inn og spille helt trygt i en turnering som passer deg, enten gratis eller for ekte penger. Er du heldig så kan du faktisk også ende opp på samme bord som både kjendiser og noen av verdens beste pokerspillere.

Gratis dataspill

En av de morsomste dataspillsidene er Miniclip, som har en fantastisk portefølje med gratis dataspill. Kjeder du deg, ja, da er det bare å gå inn på denne siden. Her trenger du ikke å registrere deg eller betale noe som helst. Alle spill er helt gratis og kanskje vil du også finne noen skikkelige klassikere fra den gang du selv var barn. Hvis du vokste opp med en Commodore 64 eller en Amiga maskin, så finner du flere av spillene fra den tiden også på denne siden. Dette er rasende gøy!

Juksesider

Står du helt fast i et dataspill og kommer deg ikke videre uten å jukse? Nei, da kan vi ikke gi deg noe annet råd enn og faktisk jukse. Det finnes mange juksesider på nettet som dekker mange spill, men du trenger bare å vite om en av dem. CheatCC gir deg koder til å jukse på alt fra strategi– og sportsspill. Det er ingenting som er verre enn å gå tom for penger i for eksempel Sim City gang på gang eller ikke komme seg til et nytt level? Da er det best å jukse, slik at du får mest for pengene du investerte da du kjøpte spillet. Den eneste du lurer er jo også deg selv!

Brettspill

Mange av de mest populære brettspillene finnes nå online. Vi snakker da alt fra Scrabble til Trivial Pursuit, men skal du spille Scrabble online er anbefalingen vår kanskje noe overraskende.Facebook er den beste siden av mange grunner. Den har mange brukere og den har en meget stabil software. Det er alltid spillere tilgjengelig, så om du våkner midt på natta og ønsker å spille Scrabble, fortvil ikke. Det er alltid noen i Tokyo som ønsker å spille mot deg. Kanskje får du også noen nye venner?

Sjakk – mot Magnus Carlsen?

Dette er ikke en nettside, men heller en app. Når du først skal spille sjakk fra mobilen eller datamaskinen din, hvorfor ikke spille mot Magnus Carlsen, verdens beste sjakkspiller? Spillet har flere ferdighetsnivåer, så du trenger ikke å være redd for å tape hver eneste gang du spiller. Appen kan lastes ned til de fleste enhetene.